Garden Re-design!

This back garden was in need of a little TLC.

Being the easiest access to the car, mud was being brought back and forth across the carpark and the house. The patio area was too small, no bench could be put on it. Storage containers couldn’t sit flat as the garden was too uneven.

Now, there’s a place for the storage containers, a place for the bins, and a path from the gate to the back door- so no more mud!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s